3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Başkan Sel'den okullara ziyaret

Sivas'ın Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla ilçe merkezinde bulunan okulları ziyaret etti.

2009-2010 eğitim öğretim yılı dolayısıyla ilçedeki ilk ve ortaöğretim okulları ile meslek yüksekokulunu ziyaret eden Belediye Başkanı Sedat Sel, öğretmenlere ve öğrencilere yeni eğitim yılının hayırlı olmasını diledi. Öğretmenlere belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Sel, "Eğitim konusunda belediye olarak elimizden geleni yapacağız. Çünkü eğitime yapılan yatırım her şeyin başında geliyor" dedi.

Ana cadde üzerinde bulunan okulların önüne hız engelleyici bariyerler yapılmasını isteyen öğretmenlerin bu taleplerini yerine getireceklerini belirten Başkan Sel, "Hiçbir yavrumuzun burnunun kanamsını istemiyoruz. Ana cadde yakınında bulunan okullarımızın önüne parlayan çivilerden yaptıracağız" diye konuştu.

İlçede çocukların oyun oynayabileceği yerlerin az olduğuna da işaret eden Sedat Sel, oyun gruplarının geldiğini ve yer tespitinin ardından bu oyun guruplarının da montajına başlanacağını söyledi.

Suşehri Lisesi olarak eğitim veren, fakat daha sonra ilköğretim okulu olarak eğitime devam eden Suşehri Hürriyet İlköğretim Okulu'nda duygulanan Başkan Sel, "Buranın benim gönlümde ayrı bir yeri var. Çünkü liseyi ben burada okudum. Yıllarım geçti. Bu yüzden bu okulumuzun benim gönlümde ayrı bir yeri bulunmaktadır" dedi.

Başkan Sel, okul ziyaretlerinde okullardaki yöneticilere çiçek verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 14:33:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?