6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Başkan spor aletlerini denetledi

Suşehri Belediyesi tarafından Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesine spor parkı kuruldu. Parktaki spor aletlerini Belediye Başkanı Şaban Coşkun denedi.

25 kişinin aynı anda çeşitli spor aletlerinden faydalanacağı yeni spor parkının açılışını Belediye Başkanı Şaban Coşkun, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı İlyas Koçali ve Okul Müdürü Erkan Yıldız birlikte yaptı. Spor aletlerinde ilk denemeyi Başkan Coşkun ve İlyas Koçali yaptı.

Burada konuşan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı İlyas Koçali, "Suşehri'nde büyük eksikliği görülen spor alanlarının az olmasıydı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yapmış olduğum girişimler neticesinde çok amaçlı kullanılabilir ve aynı anda 25 kişin spor yapabileceği spor aletlerini Suşehri'ne getirerek Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçemize kurduk. Büyük yerleşim yerlerinde gördüğümüz ve imrendiğimiz spor aletlerini ilçemize kazandırmaktan mutluyuz. Spor yapılacak alanların çoğalması için bu bir başlangıçtır. Yetişkin vatandaşlarımız artık bay ve bayan olarak burada sporlarını rahat ve huzurlu bir şekilde yapabilirler. Yeni spor aletlerimizin kurulumunda ve çevre dizaynında bizlere yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımıza ve Okul Müdürümüz Erkan Yıldız'a teşekkür ederim" dedi.
Belediye Başkanı Şaban Coşkun ise spor parklarının sayılarını arttıracaklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 16:47:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?