7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Başkan Ürgüp köylülerle buluştu

BAŞKAN ÜRGÜP KÖYLÜLERLE BULUŞTU

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp hafta sonu köylerde gerçekleştirilen etkinliklere katıldı.

Kulyusuf Köyü yayla Şenlikleri, İlbeyli Derneği Aylı Köyü Köyü Sünnet Şöleni ve Başıbüyük Köyü Şenliklerine katılan Başkan Ürgüp köy halkıyla bir araya gelen Doğan Ürgüp'e Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Köse de eşlik etti.

İlk olarak Kulyusuf Köyü Yayla Şenliklerine katılan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, burda organizasyon komitesi tarafından karşılandı. Köylüleler birlikte olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ürgüp, bu tür organizasyonların önemine değinerek yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kulyusuf Köyü'nde Yayla Şenliklerine katılan Ürgüp daha sonra, İlbeyliler Derneği Aylı Köyünde düzenlenen sünnet şölenine katıldı.

Şölene Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün yanı sıra, İl Müftüsü Yusuf Şahin, İlbeyliler Derneği Başkanı Turan Yılmaz, Marka Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru ve Anlı Köyü halkı katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve edilen duaların ardından İl Müftüsü Yusuf Şahin böyle bir etkinlik yaptıkları için İlbeyliler Derneğine teşekkür ederek hayırlara vesile olmasını diledi. Daha sonra konuşma yapan İlbeyliler Derneği Başkanı Doktor Turan Yılmaz ise Anlı Köyünde sünnet olmamış 50 çocuğu sünnet etmek için böyle bir şölen düzenlediklerini belirtti. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de yaptığı konuşmada, erkekliğe ilk adımın sünnet olduğunu belirtti. İlbeyliler Derneğine ve Aylı Köyüne teşekkür eden Başkan Ürgüp, yapılan bu tür organizelerle yardımlaşma ve dayanışma kültürünün geliştirildiğinin altını çizdi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp daha sonra Başıbüyük Köyünde düzenlenen şenliklere katıldı. Başıbüyüklülerle biraya gelen Ürgüp, burada köylülerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Doğan Ürgüp, köylüler tarafından hazırlanan programı takip etti.

BAŞKAN ÜRGÜP KÖYLÜLERLE BULUŞTU
BAŞKAN ÜRGÜP KÖYLÜLERLE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 17:22:02
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 17:33:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?