7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Başkan Ürgüp sendika ziyaretinde

BAŞKAN ÜRGÜP'TEN ZİYARETLER

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, ziyaretlerini sürdürerek yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunmak için sendikaları ziyaret etti.

Ziyaretlerine il olarak Memur-Sen İl Temsilciliği'nde başlayan Ürgüp, Memur-Sen İl Temsilcisi Ömer Anlı ve sendika üyeleri ile sohbet etti. Sivil toplum örgütlerinin demokrasinin en önemli unsurlarından biri olduğunu belirten Ürgüp, Memur Sen'in maddi ve manevi değerlere bağlı önemli sendikalardan biri olduğunu ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Memur Sen İl Temsilcisi Ömer Anlı, kendilerine ziyarette bulunan Doğan Ürgüp'e teşekkürlerini ileterek 7 bin 500 üyesi bulunan Memur Sen'in kamu çalışanlarının sorunlarını gündeme getirerek çözüm bulmaya çalıştıklarını söyledi.

Daha sonra Kamu-Sen'i ziyaret eden Doğan Ürgüp, göreve geldiği günden beri toplum kesimleriyle istişare halinde olmaya gayret ettiğini kaydetti.

Kamu-Sen İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ ise Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün özellikle şehir merkezi nüfusuyla ilgili tespit çalışmalarını gurur ve taktirle takip ettiklerini belirterek kendisine teşekkür etti.

BAŞKAN ÜRGÜP'TEN ZİYARETLER
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 10:20:01
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 10:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?