6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Başkan Ürgüp'e ziyaretçi akını

BELEDİYE BAŞKANI ÜRGÜP'E ZİYARETLER

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sivas Şube Başkanı Bülent Şimşek ve İller Bankası Bölge Müdürü Mehmet Yılmaz ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü ziyaret etti.

İlk olarak AGD Sivas Şube Başkanı Bülent Şimşek derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.

AGD Sivas Şube Başkanı Bülent Şimşek, kısa bir süre önce görev değişikliği yaptıklarını belirterek, AGD'nin yeni yönetimini oluşturduklarını ve çalışmalara başladıklarını söyledi. Şimşek, derneğin faaliyetleri hakkında Başkan Ürgüp'e bilgi verdi.

Ziyaret dolayısıyla dernek yönetimine teşekkür eden Başkan Ürgüp, AGD'nin yeni yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

Ayrıca Başkan Ürgüp AGD tarafından geçtiğimiz günlerde Mekke'nin Fethi'nin yıl dönümü nedeniyle düzenlenen program dolayısıyla dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Daha sonra İller Bankası Bölge Müdürü Mehmet Yılmaz Başkan Doğan Ürgüp'ü ziyaret etti.

Başkan Ürgüp, İller Bankası'nın belediyeler açısından çok önemli bir kuruluş olduğuna dikkat çekerek, İller Bankası Bölge Müdürü Yılmaz'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyarette, altyapı, içme suyu çalışmaları ve İller Bankası'nın sağladığı kredilerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

BELEDİYE BAŞKANI ÜRGÜP'E ZİYARETLER
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 17:58:01
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 23:25:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?