6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Başkan Ürgüp'ten ESTAŞ'a ziyaret

BAŞKAN ÜRGÜP ESTAŞ'I ZİYARET ETTİ

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, kent ekonomisine katkı sağlayan işletmeleri ziyaretleri kapsamında Eksantrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni (ESTAŞ) ziyaret etti.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp kente katkı sağlayan firmalara yönelik teşekkür nezdinde ziyaretleri kapsamında ESTAŞ'ı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Döner ve ESTAŞ Genel Müdürü İsmail Timuçin'den fabrika hakkında bilgiler aldı.

ESTAŞ'ın yaptığı çalışmaların kent ekonomisine çok önemli katkı sağladığını belirten Başkan Ürgüp, "Gerek çalıştırdığı personel, gerek ihracatlarla önemli bir yere sahip olan ESTAŞ'ın yurt dışında da yaptığı faaliyetlerle Sivas'a büyük katkılan sunuyor. Fabrika yönetimine ve çalışanlara başarılar diliyorum"dedi.

ESTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Döner, ziyaret dolayısıyla Başkan Ürgüp'e teşekkür ederek "Organize sanayi bölgesindeki esnaflarla aranızın iyi olması bizi mutlu eder. yüzde 52'lik oyla belediye yönetimine geldiniz. Tabi ki rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun emaneti olarak Sivas sizi bağrına bastı. Bu sahiplenme doğrultusunda, Sivas halkının sizden hizmet beklentileri vardır. Başarılar diliyorum" diye konuştu.

Başkan Ürgüp daha sonra fabrikada çalışan işçilerle biraya gelerek, işçilerle birlikte öğle yemeği yedi.

BAŞKAN ÜRGÜP ESTAŞ'I ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2010 Perşembe 18:02:01
Güncelleme :7 Ocak 2010 Perşembe 21:33:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?