3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Başkan Ürgüp'ten yeni yıl mesajı

BAŞKAN ÜRGÜP'TEN YENİ YIL MESAJI

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, yeni yıl mesajı yayınladı.

Başkan Ürgüp, yeni yılın şahıslara, ailelere, Sivas'a ve Türkiye'ye huzur, mutluluk, refah ve sağlıklar getirmesi temennisinde bulundu.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, acılarıyla, hatıralarıyla, yorgunluklarıyla, hüzünleriyle, kazanç ve kayıplarıyla bir yılı geride kaldığını belirterek, "Ülkemizin yetiştirdiği büyük devlet, siyaset ve gönül adamı rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ve onun yol arkadaşlarının elim kayıplarını yaşadık. Doğanlarla sevindik, acı kayıplarımızla üzüldük. Allah bütün geçmişlerimize rahmet eylesin. Hepsinin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Yeni yıl şahıslarımıza, ailelerimize, şehrimize ve ülkemize huzur, mutluluk, refah ve sağlıklar getirsin" dedi. Henüz bir yıllarını doldurmamalarına rağmen yoğun bir tempo ve üstün bir performansla hizmet etmeye gayret ettiklerini ifade eden Ürgüp, "Yapabildiklerimizin yanı sıra, henüz yetiştiremediğimiz ve sırada bekleyen hizmet zincirlerimizle 2010'a giriyoruz. 2009 yılının daha çok planlama ve acil görülmesi gereken hizmetler için değerlendirildi. Bu bakımdan dolayı dokuz ayımızın verimli geçmiş olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

Başkan Ürgüp konuşmasının sonunda ise, şahısların çıkarları yerine, top yekun Sivaslıların çıkarlarının gözetileceğini belirterek, "Kişisel çıkarlar peşinde koşanlar bizim bu karalılığımızdan hoşlanmayacak, belki de kasıtlı, amaçlı veya yanıltıcı söylem ve propagandalar peşinde koşacaklardır. Her toplum ve dönemde bu tür zihniyeti taşıyanlar olabilir. Biz inancımızı, azim ve kararlılığımızı asla kaybetmeyiz. Siz sağduyulu hemşerilerimin de bu zihniyete prim vermeyeceğinizi adım gibi biliyorum. Sizlere hizmet yolunda, yönünüzün doğruluk, önünüzün aydınlık ve yolunuzun açık olmasını Cenabı Mevla'dan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 16:14:00
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 16:39:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?