7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Bayramda nöbetçi fırınlar belirlendi

Sivas'ta Kurban Bayramı süresince üretim yapacak fırınlar tespit edildi.

Sivas Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, halkın bayram süresince ekmek sıkıntısı yaşamaması için yeterli sayıda fırının açık tutulacağı belirtildi.

Nöbete uymayan fırınlar hakkında yasal ve para cezası uygulanacağı ifade edilen açıklamada, bayramın 1. günü Yunus Emre Mahallesi'ndeki Yıldırım Ekmek, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki Gülertaş ve Selçuklu Mahallesi'ndeki Yiğitler ekmek fırınlarının açık kalacağı bildirildi.

Bayramın 2. gününde ise Gültepe Mahallesi'ndeki Yılmaz Fırıncılık, Emek Mahallesi'ndeki Doğan Ekmek ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki Ekpa Ekmek Fırını'nın açık kalacağı kaydedilen açıklamada, “Bayramın 3. gününde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde Beşkardeşler, Diriliş Mahallesi'ndeki Üçyıldız ve Gültepe Mahallesi'ndeki Lojmanlar ekmek fırınları, bayramın son gününde ise Yenidoğan Mahallesi'ndeki Osmanoğulları, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki Meydan, Selçuklu Mahallesi'ndeki Menekşe ve Gültepe Mahallesi'ndeki Süper ekmek fabrikaları nöbetçi olacak” denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 18:56:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?