4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVAS

BBP Genel sekreterine taciz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Sekreteri Nevzat Yanmaz'ın aracına, gece saatlerde kimliği belirsiz kişilerce silahla ateş edildi.
Edinilen bilgiye göre, olay, Örtülüpınar Mahallesi Şehit Astsubay Hakan Şahbaz Sokak'ta meydana geldi. BBP Genel Sekreteri Nevzat Yanmaz'ın evinin önündeki 06 ABK 32 plakalı otomobiline gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce silahla ateş edildi. Saldırı sonrasında otomobilde maddi hasar oluştu. Olayla ilgili olarak polis geniş çapta soruşturma başlattı. Saldırı hakkında İHA muhabirine açıklamalarda bulunan BBP Genel Sekreteri Nevzat Yanmaz, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerin gelerek arabaya tabancayla ateş ettiklerini söyledi. İkinci kez silahlı saldırıya maruz kaldığını kaydeden Yanmaz, "1995 yılında seçimlerden 1 hafta önce evim de silahlı saldırıya uğramış, failleri bulunmamıştı. Bu gün de arabaya 5 el ateş edip gitmişler. Komşular ses üzerine dışarı çıkmış ama kimseyi görememişler" dedi.
Kimin yaptığı konusunda bilgi sahibi olmadığını belirten Yanmaz, "Hiç tahmin edemiyorum. Hadisenin boyutlarını da bilmiyorum. Siyasi bir mantaliteden de öteye geçemiyorum. Çünkü başka sahada bizim mücadelemiz yok. Sadece siyaset sahnesinde memleket meselelerinde siyasi çabalarımız var. Başka bir ihtimal yok" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 6 Mart 2006 Pazartesi 18:59:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?