3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

BBP lideri Yazıcıoğlu halkla buluştu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, BBP ile Türkiye'de yeni bir döneme girileceğini söyleyerek yerel seçimlerde iddialı olduklarını söyledi.

Sivas'a gelen Yazıcıoğlu, Atatürk ve İstasyon Caddeleri üzerinde vatandaşlarla sohbet ederek esnaf ziyaretlerinde bulundu. İstasyon Caddesi üzerindeki partisinin seçim bürosunun açılışına da katılan Yazıcıoğlu, 'Başbakan' sloganları ile karşılandı. Burada vatandaşlara hitap eden Yazıcıoğlu, 29 Mart yerel seçimlerinde iddialı olduklarının altını çizdi.

Önce yerelde, sonra da genelde başarılı olacaklarını ve partileri tarafından Türkiye'de yeni bir dönem oluşturacaklarını ifade eden Yazıcıoğlu, "Anadolu'nun sessiz çoğunluğunun sesi ve vicdanı olacak, derin milletin derin iktidarını gerçekleştirecek bir Anadolu hareketine ihtiyaç vardı. İşte bu hormonsuz Anadolu hareketi, BBP hareketidir. Onun iktidara yürüyen kilometre taşı yerel yönetimlerdir. Onun kilometre taşı da Sivas'tır. Sivas'ta başlayacak bu hareket" dedi.

Yapılacak olan 29 Mart yerel seçimlerine herkesin katılmasını isteyen Yazıcıoğlu, "29 Mart günü hepinizi sandık başına davet ediyorum. Henüz almamış olan her hemşehrimiz mutlaka TC kimlik numaralarını almalıdır. Çünkü sandık başına gidildiğinde TC numarası olmayanlar oy kullanamayacaklardır. Onun için herkes TC numaralarını kontrol etmeli, hep beraber sandık başına gitmeliyiz. Vatandaşlık görevini doğru yapmalıyız, sandığa sahip çıkmalıyız, çevremize sahip çıkmalıyız. Hep birlikte 29 Mart seçimlerinde belediyeyi değiştirmeliyiz" diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Yazıcıoğlu ile partisinin Belediye Başkan Adayı Doğan Ürgüp, seçim bürosunun açılışını yaptı.Burada Sivas'ın ilk gazetecilerinden olan Yücel Yönal, üç kitabını imzalayarak BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 18:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?