2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

BBP'de Avcı dönemi

BBP SİVAS İL BAŞKANLIĞI’NA ÜMRAN AVCI SEÇİLDİ

Yaklaşık 600 delegenin oy kullandığı seçimler sonucunda Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanlığı’na Ümran Avcı seçildi.

Sivas Belediye'si Nikah Salonu’nda yapılan seçimler sonucu BBP Sivas İl Başkanlığı’na tek aday olan Ümran Avcı seçildi. Eski Sivas İl Başkanı Zeki Haral koltuğunu Ümran Avcı'ya devretti. Seçim öncesinde konuşan BBP eski Sivas İl Başkanı Zeki Haral, her zaman doğru bildikleri yolda gittiklerini belirterek, "Genel Başkanımızın emanetine sahip çıkmaya çalıştık. Emaneti burada devrediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Yeni görev alacak olan ekibe başarılar dileyen Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "İşte bugün burada bu davanın sürdürülmesinde yeni bir adım atacağız. Yeni görev alacak olan ekibe başarılar diliyorum. Emeklerinden dolayı Zeki Haral'a çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan seçilen Ümran Avcı ise, aldığı görevin öneminden bahsederek, "Bize bıraktıkları bu yüksek karakter ve yüce görevi bilinciyle ve aynı iman besmelesiyle bugün davamızın hizmetkarlığına talip oldum. Bütün arkadaşlarımın da aynı duygu ve düşüncelere sahip olduklarına inanıyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

Yapılan seçimler sonucunda tek aday olan Ümran Avcı, BBP Sivas İl Başkanı seçildi.

BBP SİVAS İL BAŞKANLIĞI’NA ÜMRAN AVCI SEÇİLDİ
BBP SİVAS İL BAŞKANLIĞI’NA ÜMRAN AVCI SEÇİLDİ
BBP SİVAS İL BAŞKANLIĞI’NA ÜMRAN AVCI SEÇİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2011 Pazar 18:31:00
Güncelleme :13 Şubat 2011 Pazar 23:12:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?