6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

BBP'de kurultay heyecanı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gezici, 9 Kasım'da yapılacak olan büyük kurultay ile yaklaşan yerel seçim çalışmalarını gözden geçirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Parti binasında yapılan toplantısı öncesi konuşan Ahmet Gezici, bugüne kadar BBP'nin büyük kurultaylarında Sivas'ın hep ön planda olduğunu söyledi. Bu geleneği sürdürerek BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na destek verdiklerini kaydeden Gezici, 9 Kasım'da Ankara'da yapılacak olan kongreye Sivas'tan otobüslerle parti üyelerini götüreceklerini bildirdi.

Yazıcı, Ankara'daki kurultayda BBP'ye önemli isimlerin de katılacağını sözlerine ekledi. Düzenlenen toplantıda parti üyeleriyle yerel seçim çalışmaları için bir araya geldiklerini de dile getiren Gezici, "Kongremizi tamamladıktan sonra yerel seçime ağırlık vereceğiz. 1996 yılındaki gibi büyük bir güç kazanarak, belediyeyi almak için çalışacağız. Bu nedenle destek konusunda bazı partilerle de görüşmelerimiz var. Sivas için faydalı olacak bir aday çıkararak, belediyeyi alacağız. Bu amaçla da partililerimizle bir araya geliyoruz. Yapacağımız çalışmaları değerlendiriyoruz" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 14:34:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?