2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

BBP'den Pakistan'a yardım kermesi

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN PAKİSTAN'A YARDIM KERMESİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Pakistan'a yardım amaçlı kermes düzenlendi.

Şelale Park Lokantası’nda düzenlenen kermese, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve eşi Makbule Ürgüp, Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu, BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Hakan Sezerer, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kermes açılışında konuşma yapan BBP Kadın Kolları Başkanı Semanur Hasbek, Pakistan'ın büyük bir doğal afet içerisinde olduğunu belirterek, "Pakistan halkı büyük bir doğal afetle karşı karşıyadır. Biz onların zor durumda kaldıkları zaman acılarını çok derin bir şekilde hissettik. Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları olarak Müslüman kardeşlerimizin acılarını azda olsa dindirmek için böyle bir etkinlik hazırladık" dedi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de yaptığı konuşmada, Pakistan halkının Muhsin Yazıcıoğlu'nu çok sevdiklerini söyleyerek, "Pakistan çok feci bir sel felaketi yaşamıştır. Pakistanlılar merhum başkanımızı çok seviyorlardı. Türk milleti İslam aleminin içinde önemli bir yere sahiptir. Biz elimizden geldiği kadar yardım edeceğiz. İnşallah yapmış olduğumuz bu faaliyet ile Pakistan'a iki bina yapılır. Bu faaliyette emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenlenen program davetlilere sunulan yemekle devam etti. Alperen Ocakları Bayanlar Teşkilatı İl Başkanı Rabia Aydın'ın Muhsin Yazıcıoğlu'na yazdığı şiir ise duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

İller arası yapılan Türk Sanat Müziği yarışmasında Türkiye dördüncüsü olan Mevlüde Karadağ'ın verdiği konser ile kermes sona erdi.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN PAKİSTAN'A YARDIM KERMESİ
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN PAKİSTAN'A YARDIM KERMESİ
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN PAKİSTAN'A YARDIM KERMESİ
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN PAKİSTAN'A YARDIM KERMESİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2011 Perşembe 11:07:03
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 18:55:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?