6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Belediye araç filosunu güçlendirdi

Sivas Belediyesi kaldırım süpürge aracı, sinyalizasyon kontrol aracı ve cenaze yıkama araçlarıyla filosunu güçlendirdi.

Kaldırım süpürme aracıyla kaldırım, açık alan ve dar sokakları temizlemeyi hedeflerken, Belediye Makine İkmal Müdürlüğünce yapılan sinyalizasyon kontrol aracı trafik araç ve gereçlerinin bakımında, cenaze yıkama aracı ise Mezarlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet sunacak.

Sivas Belediyesi araç filosunu güçlendirmek için başlattığı araç takviyesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, kaldırım süpürge aracı, sinyalizasyon kontrol aracı ve cenaze yıkama araçlarıyla araç filosunu güçlendirdi.

Büyüyen ve gelişen Sivas’ın ihtiyaçlarını karşılamak için araç filosuna yaptığı takviyelerle hizmet kalitesini artırmaya hedefleyen Sivas Belediyesi'nin, araç filosunu önümüzdeki günlerde de yapacağı takviyelerle güçlendireceği belirtildi.

Temizlik hizmetlerini daha önce 20 yeni araçla takviye eden Sivas Belediyesi, bu bağlamda kaldırım süpürme aracını araç filosuna dâhil etti. Başta kaldırımlar olmak üzere, dar sokaklar, açık alanlar, meydan ve düz zeminler kaldırım sürme aracıyla temizlenecek. Trafiğin yoğun olmadığı sabah saatlerinde hizmet verecek olan araç, işçilik ve zamandan tasarruf sağlayacak ve daha temiz bir Sivas için kullanılacak.

Diğer yandan Sivas Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü de çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında iki yeni aracı Belediye araç filosuna kazandıran Makine İkmal Müdürlüğü, sinyalizasyon kontrol aracı ve cenaze yıkama araçlarını dizayn ederek hizmete sundu.

Sinyalizasyon kontrol cihazı, trafik lambaları cihazlarının bakım onarım ve kontrol işlemlerinde kullanılacak. Yeni cenaze yıkama aracı ise Mezarlık Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösterecek.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2005 Salı 15:37:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?