4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVAS

Belediye Başkanı'nın bıçaklanması

Geçtiğimiz gün Sivas'ın Yıldızeli İlçesi'nde bir kişinin bıçaklı saldırısına uğrayarak yaralanan Belediye Başkanı Mustafa Arda'yı Vali Veysel Dalmaz hastanede ziyaret etti.
 
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde tedavi altında bulunan Yıldızeli Belediye Başkanı Mustafa Arda'yı kaldığı odada ziyaret eden Vali Dalmaz, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Kasım Doğan ile bölüm görevlilerinden bilgi aldı. Ardından Başkan Arda'ya geçmiş olsun dileklerini sunan Dalmaz, olayı kınayarak, kimsenin bir daha böyle bir olay yapmamasını ve kimsenin yaşamamasını istedi.
 
Belediye Başkanı Mustafa Arda ise sağlık durumunun iyiye gittiğini belirterek, tedavisinin tamamlanmasının ardından basına olayla ilgili açıklama yapacağını söyledi.
 
Yıldızeli Belediye Başkanı Mustafa Arda, 22 Kasım günü saat 11.55 sıralarında Cumhuriyet Meydanı'nda Yıldızeli Belediye Meclisi'nin yapılan asfaltı izinsiz kazdığı için yaklaşık 800 YTL para cezası verilen Naci Akyol ile karşılaşmış, cezaya tepki gösteren Akyol, Başkan Arda'yı karnından bıçakla yaralamıştı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde 3.5 saat süren ameliyat sonrasında Başkan Arda tedavi altına alınırken, olayı gerçekleştiren zanlı Akyol, polis tarafından yakalanarak, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştı.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2006 Cumartesi 18:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer yayla IP: 88.230.47.xxx Tarih : 6.12.2006 18:44:37
başkan beye çok geçmiş olsun gerçekten istenmeyen olaylar bunlar kendisini tanımam ama duyumlarımız çalışkan bir insan olduğu yönünde .