6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Belediye Meclisi toplantısı yapıldı

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısı yapıldı.

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantı, 2007 yılı faaliyet raporunun okunması ile başladı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü ve Mali İşler Müdürlüğü'nün 2007 yılı içerisinde yaptığı çalışmalar anlatıldı.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, burada yaptığı konuşmada 2004 yılı Mart ayında görev bayrağını devralan Belediye Meclisi'nin 4 yılı geride bıraktığını söyledi.
Belediye Meclisinin ilk toplantısını da Nisan ayında yaptığını ve görev süresinde 4. yıla ulaştığını söyleyen Başkan Eren şunları kaydetti; "Bugüne kadar tüm meclis üyelerimizle uyum içerisinde çalışarak başarılı işler yaptığımıza inanıyorum. Meclis toplantılarımıza üyelerimizin tamamı katılarak birlik ve beraberlik örneğini sergilemiştir. İnşallah bundan sonrada bu tablo devam edecektir. Belediye Meclisimiz ilçemizdeki tüm kurumlarımızla da diyalog içerisinde çalışmalarını sürdürmektedir. İlçemize yaptığı çalışmalardan dolayı tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum"

Toplantıda gündem dışı sunulan dilekçelerde görüşülerek karara bağlandı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 18:27:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?