2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Belediye projelerine kaynak buldu

SİVAS BELEDİYESİ PROJELERİNE KAYNAK BULDU

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün projelerini hayata geçirmek için kurduğu temaslar sonrasında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Sivas Belediyesi'ne 10 milyonluk kaynak ayrıldığı bildirildi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 Aralık tarihindeki Sivas Belediyesi ziyaretinde, Sivas'ın gerçekleştireceği projeleri için destek istemişti. Ürgüp'ün, Ankara'da sürdürdüğü temaslar sonrasında Sivas Milletvekili Mustafa Açıkalın'ın da gayretleriyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Sivas Belediyesi'ne 10 milyon TL'lik kaynak ayrıldığı bildirildi. AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Kültür Bakanlığı eski Müsteşarı İsmet Yılmaz Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü ziyaretinde konuyla ilgili bilgiler verdi. Yılmaz yaptığı konuşmada, "Hepimizin önceliği Sivas, hiç bir ayrım yapmadan çalışacağız. Bu anlamda Sivas Belediyesi'nin sorumluluk alanı içerisinde olan işlere de iktidar olarak destek vereceğiz. İlk yapacağımız işlerden birincisi de Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi olacaktır" dedi. Sivas Belediyesi Başkanı Doğan Ürgüp de yaptığı açıklamada, 10 milyon liralık kaynağın aktarılması dolayısıyla, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sivas Milletvekili Mustafa Açıkalan'a, AK Parti Milletvekili Adayı İsmet Yılmaz'a ve emeği geçenlere, Sivas halkı adına şükranlarını bildirdi.

Sağlanan kaynağın, Sivas Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Kale Projesi, Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi ve Ulu Cami çevre düzenlemesi kamulaştırmasında kullanılacağı belirtildi.

SİVAS BELEDİYESİ PROJELERİNE KAYNAK BULDU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2011 Perşembe 19:00:01
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 19:05:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mercan IP: 88.232.26.xxx Tarih : 21.04.2011 21:22:39

SAYIN BELEDİYE BAŞKANIM.BİZ SİVAS UZUNTEPE MAHALLESİ(KÖYÜ)SAKİNLERİYİZ.SAYIN BAŞKANIM ALLAH RIZASI İÇİN KÖYÜMÜZE HİZMET YAPACAKSAN YAP....YAPMAYACAKSAN KÖYÜN KADERİYLE OYNAMA YAKAMIZI BIRAK BİZ KÖYÜMÜZE HİZMETİ ÖZEL İDAREDEN ALIRIZ....REFERANDUMLA KÖYE DÖNMEK İSTİYORUZ.ŞİMDİYE KADAR KÖYÜMÜZE BİR ÇİVİ DAHİ ÇAKMADIN DESEK YERİDİR.....ÜLKEMİZDE ALTYAPISIZ KÖY KALMADI.SENİN BAŞKAN OLDUĞUN ŞEHRİN HALİNE BAK.BİZ SADECE SENDEN İNSANCA YAŞAMAK İÇİN HİZMET BEKLEDİK. SEN İSE BİZ UZUNTEPELİLERE ,LAĞIMLARA PİSLİKLERİ,ÇAMURU VS.LAYIK GÖRÜYORSUN.....YAZIK..SİZLERE OY VERDİK GÜVENDİK ŞİMDİ BUNLARA LAYIKMI GÖRÜYORSUN BİZLERİ...SAYIN BAŞKANIM.SUSMAKLA BEKLEMEKLE BU SORUNLAR ÇÖZÜLMÜYOR. BİLİYORSUN İNSA ÖMRÜ KISADIR.BİZ KISACIK ÖMRÜMÜZ OLAN BU DÜNYADA BÖYLE PİSLİK REZİLLİK İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAMMI EDECEĞİZ....EĞER BUNLARI UZUNTEPE HALKINA LAYIK GÖRÜYORSAN YAZIKLAR OLSUN....BİZ SADECE SİZLERDEN İNSANCA YAŞAMAK İÇİN HİZMET BEKLİYORUZ....