6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Belediye yüzlerini güldürdü

SUŞEHRİ BELEDİYESİ 2 VATANDAŞA SAKAT ARABASI HEDİYE ETTİ

Suşehri Belediyesi ihtiyaç sahibi 2 vatandaşa sakat arabası hediye etti.

Suşehri Belediye Başkanlığı önünde, Belediye Başkanı Sedat Sel tarafından verilen arabasına kavuşan Ümit Başar (10) yeni bir sakat arabasına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

10 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu belden aşağı özürlü olan Ümit Başar ve 5 yıldır kemik erimesi hastalığı olan ve halen İstanbul'da tedavi gören 14 yaşındaki Beytullah Altundağ'a sakat arabası verildi. Başar ve Altundağ'ın mutluluklarına ortak olduklarını belirten Başkan Sel, "Gönül ister ki bu vatandaşlarımız bu arabalara hiç ihtiyacı olmadan yürüyebilsin. Fakat, hayatta her şey bizim için. İşte kardeşlerimizin geçirmiş olduğu rahatsızlıklar sonucu bu araçlara ihtiyacı olduğunu gördük. İnşallah rabbim şifalarını verir ve bu araçlardan kurtulurlar" dedi.

Başkan Sel, "Belediyemize müracaat eden özürlü 2 arkadaşımızın talepleri üzerine, taleplerini karşılamaya çalıştık. Sivas Belediyemizin katkılarıyla bize 2 tane akülü sakat arabası gönderildi. Bizlerde belediyemiz önünde muhtarlarımız ile birlikte bu araçları teslim ediyoruz. İnşallah bundan sonraki yaşamlarında güzel seyahat edecekler. Araçları bizlere gönderen Sivas Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp'e teşekkür ederiz" dedi. Özürlü vatandaşların en çok kaldırımları çıkmakta sıkıntı çektiğini belirten Başkan Sel, "Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü bununla ilgili olarak çalışmalarına başladı. Belediye olarak bundan sonra bu gibi konulara daha dikkat ve hassasiyet gösterilecek" diye konuştu.

Sakat arabasına kavuşan Ümit Başar ise, kaldırım yakınlarına özellikle ticari araçların çekildiğini ve bu nedenle kaldırımlara çıkamadıklarını söyleyerek, sürürcülerin bundan sonra daha dikkatli olmalarını isteyerek, Belediye Başkanı Sedat Sel'e teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 15:49:00
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 16:22:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?