6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Belediyeden ikramiye müjdesi!

DELİİLYAS BELEDİYESİ İŞÇİLERİN İKRAMİYELERİNİ TEKRAR ÖDEMEYE BAŞLADI

Sivas'ın Altınyayla ilçesine bağlı Deliilyas Belediyesi'nin, çalışanlarının ikramiyelerini tekrar ödemeye başlattığı bildirildi.

Maaş alacakları bulunan işçilerin mağduriyetlerini bir program dahilinde gideren Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, işçilerin alacağı ikramiyeleri de ödemeye başladı. İkramiyelerin tekrar verilmeye başlanması konusunda bir açıklama yapan Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, çalışanların hak ettikleri ikramiyeleri ödemekten dolayı son derece huzurlu ve mutlu olduğunu söyledi. Emeğe, adalete ve çalışana verdiği öneme değinen Başkan Hayati Akbulut, belediyenin hiçbir zaman çalışanına borçlu olmaması gerektiğini vurgulayarak, "Olanaklarımız ölçüsünde çalışanlarımızın alın teri kurumadan maaşlarını ödeme gayreti içerisindeyiz. Ne mutlu bize ki göreve geldiğimiz günden itibaren birikmiş maaş alacakları da dahil bu güne kadar maaşları hiç aksatmadık. Bizim anlayışımız, alnının teri kurumadan emekçinin hakkını vermektir. Biz böyle bir anlayıştan geliyoruz. Prensibimiz emeğinin karşılığını emekçiye derhal ödemektir" dedi.

Başkan Hayati Akbulut işçilerin büyük bir özveriyle çalıştıklarını ve beldenin gelişmesi için büyük çaba harcadıklarının altını çizerek, "Belediyemizde yaz kış demeden ve her türlü zorluğa göğüs gererek büyük emek veren personelimizin haklarını gözetmeye bundan sonrada devam edeceğim" şeklinde konuştu. Akbulut, "Ben de dahil tüm belediye çalışanları halkımıza hizmet etmek için buradayız. Çalışanlarımızdan hizmet isterken aynı zamanda onların özlük haklarını korumak kollamak ve gözetmek zorundayım. Bu anlayışımı görev süremin sonuna kadar sürdüreceğimden kimsenin kuşkusu olmasın" ifadesinde bulundu.

Uzun bir süredir ödenmeyen ikramiye alacaklarının tekrar verilmeye başlaması ile yüzlerinin güldüğünü söyleyen işçiler, "Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, bizler de kendisini utandırmamak için canla başla çalışıyoruz" diye konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 13:37:05
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 13:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?