7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Belediyeden ödeme kolaylığı

SİVAS BELEDİYESİ'NDEN KREDİ KARTIYLA TAKSİTLİ FATURA ÖDEME HİZMETİ

Sivas Belediyesi, vatandaşların belediyeye yapacakları fatura ödemeleri için belediye bünyesinde bulunan bazı veznelere pos cihazı yerleştirdi.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı Sivas Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından belediye veznelerine pos cihazı yerleştirildiğini belirterek vatandaşların fatura ödemelerini kredi kartlarıyla yapabileceklerini söyledi.

Vatandaşlara belediyeye olan borçlarını ödemelerinde kolaylık sağlamaları için kredi kartlarıyla ödeme ve taksitlendirme imkanı sunduklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Avcı, "Önümüzdeki günlerden itibaren buradaki hemşerilerimizin bekleme sürelerini kısaltacağız. Daha hızlı ve daha verimli memnuniyetle gelip bizim veznelerimizden hizmet alabilecekleri bir sistem oluşturmaya çalışıyoruz. Pos cihazları artık çağımızın ihtiyaçlarından biri olmuştur. Sivas Belediyesi olarak bu hizmeti vermekten memnunuz. Değerli hemşerilerimiz isterse nakit isterse kredi kartıyla su, emlak, kira gibi borçlarını yatırmada pos cihazını kullanabilirler" dedi.

Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı "Şehrimizde faaliyet gösteren fatura ödeme merkezlerinin yerler var. Bu merkezlerle belediyemizin hiçbir anlaşması yoktur. Burada fatura ödeyenlerde sorumluluk kendilerinde ve ödemiş oldukları yerlere aittir. Bizim talebimiz hemşerilerimizin belediyemizin anlaşmalı olduğu bankalara borçlarını yatırmalarıdır. Bazen fatura ödeme merkezlerinde ödeme yapılıyor ancak bizdeki kayıtlarda fatura yatırılmamış gözükmektedir veya faiz borçları birikmiş oluyor. Vatandaşlarımızın su faturalarını ve ödemeleri belediyemizin anlaştığı merkezlerle yapmaları veya belediyemizin veznelerine yatırmaları gerekiyor. Belediye veznelerimiz belediye binamızda ve merkezi yerdedir. Hemşerilerimizin ödemelerini belediye veznelerine yapmalarını tavsiye ediyoruz" diye konuştu.

SİVAS BELEDİYESİ'NDEN KREDİ KARTIYLA TAKSİTLİ FATURA ÖDEME HİZMETİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 15:58:05
Güncelleme :11 Şubat 2010 Perşembe 16:03:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?