6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Belediyeden teşekkür belgesi

SİVAS BELEDİYESİ'NDEN YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU'NA TEŞEKKÜR BELGESİ

Sivas Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, Hayat Ağacı Derneği bünyesinde bulunan Gıda Bankası için yardım kampanyası düzenleyen Yunus Emre İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, kampanyaya desteklerinden dolayı okul yöneticilerine teşekkür belgesi verdi.

Gıda Bankası için yardım kampanyası düzenleyen okullardan Yunus Emre İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, topladıkları yardımları bir süre önce Hayat Ağacı Derneği'ne teslim etti.

Sivas Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Hayat Ağacı Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, Yunus Emre İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek kampanyanın düzenlenmesinde emeği geçen okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Gıda Bankasının yapısını ve işleyişini takdir ettikleri için böyle bir kapmaya düzenlediklerini belirten okul yöneticileri, bundan sonra da bu tür kampanyalar düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.

Hayat Ağacı Derneği'nin işleyişini diğer okulların da yerinde görmeleri gerektiğini belirten Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı kampanyaya desteklerinden dolayı Yunus Emre İlköğretim Okulu yöneticilerine teşekkür belgesi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 18:04:04
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 18:14:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?