6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Belediyenin inşaat çalışmaları başladı

Sivas'ın Suşehri Belediyesi tarafından yapılacak olan yeni mezbahane ve hayvan pazarı inşaat çalışmalarına start verildi.

Suşehri Belediyesi'ne ait 11 dönüm arazi üzerine hayvan pazarı ve mezbahane yapılacağını belirten Belediye Başkanı Şaban Coşkun, "Küçük sanayi sitesi karşısındaki derin hendek mevkisindeki belediyemize ait 11 dönüm arazi üzerine yeni mezbahane ve hayvan pazarı inşaatını başlattık. 2 kademeden oluşan arazinin üst katında mezbahane ve kesimevi alt bölümünde ise açık hayvan pazarı bulunacak. Hayvan pazarı 2 hafta içersinde hizmete girecek, mezbahane ve kesim yeri yakın bir zamanda hizmete girecek" dedi.

Diğer bir projenin ise yeni terminal çalışmaları olduğunu kaydeden Başkan Coşkun, "İller Bankası'ndan alınan destek ile projeye belediyemizin kendi imkanları ile yakın bir zamanda start verilecek. İlçemizin şehirlerarası ulaşımında önemli bir yer olacak terminalde 8 adet yazıhane, 4 adet şirket bürosu, 1 adet restoran, 7 adet işyeri, 2 büfe, cafeterya, kuaför, TV izleme ve dinlenme salonu, emanet bölümü, güvenlik, ilk yardım ve bay-bayan mescit bulunacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 14:13:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?