6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Belediyeye 9 yeni araç

SİVAS BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Sivas Belediyesi yeni aldığı iş makineleri ile araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Sivas Belediyesi araç filosunu güçlendirmek için başlattığı çalışmalar kapsamında araç takviyesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, 9 adet kazıcı yükleyici iş makinesi alındı. 6 adet iş makinesi ise önümüzdeki günlerde Sivas'a getirileceği bildirildi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, yeni alınan iş makinelerinin Sivas'a getirilmesinin ardından, Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte araçlarda incelemeler yaptı.

İncelemelerden sonra bir açıklama yapan Başkan Ürgüp, Sivas Belediyesi'nin yeni dönemde büyüyen ve gelişen Sivas'ın ihtiyaçlarını karşılamak için araç filosuna yaptığı takviyelerle hizmet kalitesini artırmaya hedeflediğini söyledi. Başkan Ürgüp, Sivas Belediyesi'nin araç filosunu önümüzdeki günlerde de yapacağı takviyelerle güçlendirmeye devam edeceğini kaydetti.

Doğan Ürgüp, belediyenin ihtiyacı olan iş makinelerinin devreye girmesiyle birlikte, başta altyapı çalışmaları olmak üzere, yol kaldırım ve asfalt çalışmaları ve park bahçe hizmetlerinde işçilik ve zamandan tasarruf sağlanacağını ifade etti.

Ürgüp, "Daha önce iş makineleriyle yapılacak çalışmalar için 900 bin TL civarında para ödüyorduk. Şu anda bu araçların bize maliyeti 920 bin TL civarındadır. 4 adet yengeç yürüyüşlü beko, 3 adet küçük beko kazıyıcı yükleyici, 2 adet mini beko kazıyıcı yükleyici almış bulunmaktayız." dedi. Yeni geleceklerle birlikte makine parkının tamamlanmış olacağını belirten Başkan Ürgüp, araçların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Doğan Ürgüp ayrıca, Sivas Belediyesinin mayıs ayı içerisinde düzenleyeceği bir törenle 2010 yılı çalışma sezonunu açacağını sözlerine ekledi.

SİVAS BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 17:39:01
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 19:11:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?