3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Bem-Bir-Sen şube başkanı suşehri'nde

BEM-BİR-SEN SİVAS ŞUBE BAŞKANI SUŞEHRİ'NDE

Memur-Sen'e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Sivas Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu, Suşehri'ndeki üyelerini ziyaret etti.

Memur Sen'e bağlı Bem-Bir Sen Sivas Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu ve Şube Sekreteri Birol Aslanhan, Suşehri Belediyesi'nde bulunan 24 üyesini ziyaret etti. Üyeler hakkında Suşehri sendika temsilcisi Ferhat Yeğin'den bilgi alan Pakoğlu, daha sonra Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ile bir araya geldi. Sendikanın Sivas'taki çalışmaları hakkında Başkan Sel'e bilgi veren Pakoğlu, ilçe ziyaretlerini daha sık yapacaklarını dile getirdi.

Ziyaretlerde sendika üyeleri hakkında bilgi aldıklarını ve onların sıkıntılarına her zaman yardımcı olduklarını belirten Pakoğlu, "Bem-Bir-Sen gönüllü sendikadır. Bu sebeple buradaki temsilcimiz Ferhat Yeğin'den üyelerimiz hakkında bilgi aldık ve üyelerimiz ile birebir görüşmeler yapmak üzere Suşehri'ne geldik" dedi.

Belediye Başkanı Sedat Sel ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sendika temsilcilerine teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 18:44:01
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 09:33:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veysel demir IP: 188.58.164.xxx Tarih : 20.10.2009 13:53:20

sendika üyelerinin, kamu kurumlarını arka bahcesi gibi görmelerinin sonu geldiğine inanmak istiyorum,,,saygılar