4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVAS

Benzinlik cinayetine 2 gözaltı

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde bir akaryakıt istasyonunda önceki gece tabancayla bir kişiyi öldüren, bir kişiyi de ağır yaralayan 2 kişi yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, önceki gece D-100 Karayolu üzerinde bir benzinlikte çıkan tartışma sonrasında H.C.'nin (35) tabancayla vurularak öldürülmesi ve M.A.'nın da ağır yaralanmasıyla ilgili olarak çalışma başlatan polis, akaryakıt istasyonundaki güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Olayla ilgili olarak 34 KU 165 plakalı otomobille 2 kişinin kaçtığını tespit eden polis, şahısların ilçeye bağlı Günlüce Köyü'ne kaçtığını tespit etti. Jandarmayla birlikte köye giden polis, söz konusu otomobili buldu. Bu arada yapılan aramalarda olaya karıştığı belirlenen O.Ş. gizlendiği samanlıkta yakalanırken, diğer zanlı T.E. ise köy çıkışında yakalandı. 

Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen zanlıların yapılan sorgulamalarında, T.E.'nin bir süre önce Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde işlediği cinayetten dolayı arandığı, daha önce de yine cinayet suçundan mahkum olduğu ve afla cezaevinden tahliye olduğu, diğer zanlı O.Ş.'nin ise çıkar amaçlı bir suç örgütüne üye olduğunun tespit edildiği kaydedildi. 

Bu arada, T.E.'nin üzerinden H.G. ismine düzenlenmiş sahte kimlik de ele geçirildiği öğrenilirken, olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2006 Çarşamba 18:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 88.224.222.xxx Tarih : 9.12.2006 22:14:25
Herkese tabanca verilirse olacağı bu... Devletimiz belli kıstaslar koymalı buna. Keyfiye adam öldürenelr en ağır cezaya çarptırılmalıdır. Ayrıca af meseleside bu katiller için uygulanmamalıdır. Ölenlere rahmet diliyoruz. www.haber58.com