6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Berberler ve Kuaförler Odası toplandı

Sivas Berberler ve Kuaförler Odası'nın olağan genel kurulunun yapılan başkanlık seçimini Ömer Şeker kazandı.

Demiryol-iş Sendikası Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Yavuz Yaray ile başkan yardımcısı Ömer Şeker aday oldu. Divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal'ın yaptığı genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra konuşan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Yaray, görevde bulundukları süre içerisindeki yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yaray, görev verilmesi halinde hizmetlerine devam edeceklerini kaydetti.

Denetim kurulu raporunun okunmasının ardından, bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında başkan yardımcısı Ömer Şeker bilgi verdi. Şeker, her zaman üyelere hizmet etmeye gayret gösterdiklerini belirterek, yönetimle birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını, bundan sonra da bu çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından dilek ve temenniler bölümünden sonra seçime geçildi. Mevcut Başkan Yavuz Yaray ile başkan yardımcısı Ömer Şeker'in aday olduğu genel kurulda, Ömer Şeker 165 oy alırken, Yavuz Yaray ise 105 oy aldı. Berberler ve Kuaförler Odası'nın yeni başkanı Ömer Şeker, seçim sonrasında kısa bir açıklama yaparak üyelere teşekkür etti. Hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini vurgulayan Şeker, her zaman berber ve kuaför esnafının yanında yer alacaklarını kaydetti.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı'na Ömer Şeker getirilirken, yönetim kurulu üyeliğine ise Hacı Aydın, Fetiye Şahin, Necmettin Uğural, Nemci Baküer, Mehmet Çapar ve Ahmet Kurt getirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 15:58:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
merve yıldız IP: 88.236.110.xxx Tarih : 4.10.2008 13:02:34

afyon da kuaforler odası yok mu bılen warsa lutfen yazsın