3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Beşiktaş bayrağına saygı

Turkcell Süper Ligi'nin son haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın, Sivas'ın Suşehri ilçe meydanında dün indirilen bayrağı bugün tekrar asıldı.

Dün akşam oynanan karşılaşma öncesi Suşehri ilçe meydanına itfaiye ekiplerinin yardımıyla asılan Beşiktaş bayrağı, iki saat sonra tekrar itfaiye ekipleri tarafından gerekçe gösterilmeden indirildi. Sivasspor'a rağmen Beşiktaş bayrağının asılmasına tepki gösterilmesi üzerine indirilen Beşiktaş bayrağı, bugün Siyah-beyazlı taraftarlar tarafından tekrar meydana asıldı.

Duruma tepki gösteren Suşehri Çarşı Grubu üyeleri, sporun dostluk, kardeşlik olduğunu ve herkesin şampiyon olan takıma saygı göstermesi gerektiğini belirtti. Siyah-beyazlı taraftarlar, "Biz Beşiktaşlıyız. Bu meydana bugüne kadar şampiyon olmuş tüm takımların bayrağı asıldı. Bizler kendilerini tebrik ettik. Ancak spora siyaset bulaştırılması bizleri üzdü. Sivasspor'un başarısı tabi ki bizi gururlandırdı, ama biz Beşiktaş taraftarlarıyız" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 16:34:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?