3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Beşiktaşlı futbolcular namaz kıldı

Beşiktaş'ta bazı futbolcular, Sivas Selim Ağa Camii'nde Cuma Namazı kıldı. Namaz çıkışında vatandaşlar, Siyah-beyazlı futbolcuları cep telefonlarıyla görüntülemek için birbirleriyle yarıştı.

Siyah-beyazlı futbolcular İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Ekrem Dağ, Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş, kaleciler Rüştü Reçber ve Hakan Arıkan, yardımcı antrenör Tayfur Havutçu ile birlikte Cuma Namazı kılmak için polis ekiplerinin nezaretinde yürüyerek, takımın kamp yaptığı Büyük Otel'in yakınındaki Selim Ağa Camii'ne gitti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Siyah-beyazlı futbolcular, namazın ardından tekrar yürüyerek otele döndü. Cami çıkışında vatandaşlar cep telefonlarıyla Siyah-beyazlı futbolcuları görüntülemek için adeta birbirleriyle yarışırken, bazı vatandaşlar Beşiktaşlı futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Özellikle Sivaslı olan İbrahim Toraman, hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşırken, İbrahim Toraman basın mensuplarının isteği üzerine kardeşi Fikret Toraman ile basın mensuplarına poz verdi.

Beşiktaş, bugün saat 16.30'da Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girecek.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 17:35:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?