6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Böyle teklif görülmedi

Ardahan’da yaşayan bir pratisyen hekim, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Ebelik Bölümü'nde okuyan kız arkadaşına tanıştıkları yerde ilginç bir evlenme teklifinde bulundu.

Ardahan'da görev yapan pratisyen hekim Volkan Aktemur (23), CÜ Sağlık Yüksekokulu son sınıf öğrencisi kız arkadaşı Tuğçe Göksun’a (22) ilginç bir evlenme teklifi yaptı.

Bir organizasyon şirketiyle anlaşan Aktemur, kız arkadaşıyla tanıştığı CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin önüne balonlarla süslediği, "Benimle evlenir misin Tuğçe? Seni seviyorum" yazılı pankartı astı.

Aktemur, bir arkadaşının yardımıyla kız arkadaşını hastanenin önüne davet etti. Buluşma yerine gelen genç kız, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, Volkan Aktemur, elindeki çiçek ve yüzükle evlenme teklifi etti. Tuğçe’nin, ‘Evet’ cevabı vermesiyle balonlar havaya bırakılırken, çevredeki kalabalık da gençleri alkışladı.

Aktemur, Sivas’a geleceğinden haberi olmayan kız arkadaşına tanıştıkları hastanenin önünde evlenme teklif etmeyi düşündüğünü söylerken, Tuğçe Göksun ise çok şaşırdığını ve mutlu olduğunu belirtti. Çiftin, önümüzdeki yıllarda evlenmeyi planladıkları kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2012 Perşembe 18:07:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?