19
Nisan
2024
Cuma
SİVAS

Böylesi her eve lazım!

Sivas’ta bir alışveriş merkezinin düzenlediği çekilişe katılan Yüksel-Şerife Arslan çifti, 222 bin katılımcı arasında 2 otomobil, bulaşık makinesi ve duvar saati kazandı. Vatandaşlar, çekilişle dağıtılan 8 otomobilden 2’sinin Arslan çiftine çıkmasına şaşırdı.

Sivas’taki bir marketler zinciri, 556 ürünün çekilişle dağıtılacağını duyurdu. Bunun üzerine marketten alışveriş yapan Arslan ailesinin çocukları, anne ve babaları adına doldurdukları kuponları çekiliş sandığına attı.

Noter huzurunda yapılan çekilişle, 8 otomobil, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, LCD televizyon, bilgisayar, dijital kamera, cep telefonu ve 500 duvar saati, sahiplerini buldu.

Çekilişin en şanslısı ise 222 bin katılımcı arasında 2 otomobil, 1 bulaşık makinesi ve 1 duvar saati kazanan Arslan çifti oldu. Otomobillerden biri Yüksel Arslan, diğeri de eşi Şerife Arslan adına doldurulan kupona çıktı. Çocuklarının kendi adlarına kupon doldurup katıldığı çekilişten habersiz olan Arslan çifti, çekiliş sonuçlarını öğrenince şaşkınlık yaşadı.

Sivas merkeze bağlı Şahbey köyünde çiftçilikle uğraşan ve ailesiyle şehir merkezindeki evinde yaşayan 4 çocuk babası 48 yaşındaki Yüksel Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 otomobilin kendilerine çıkmasına şaşırdıklarını söyledi.

Market yetkililerine teşekkür eden Arslan, ”Şans, sevinç işte. Başka bir şey değil, şans yani. Daha başka ne diyeceğim. Otomobillerden birini ben kullanacağım, birini de çocuklarıma vereceğim. Araç dışında 1 bulaşık makinesi ve 1 de duvar saati çıktı” diye konuştu.

Şerife Arslan (43) ise ”Çok sevinçliyim, çok mutluyum. Bize çıkacağı hiç aklıma gelmezdi. Çocuklar bizim adımıza atmış. Benim hiç haberim bile yok. Bize çıktığını da çocuklardan öğrendik” dedi.

Market yetkilisi Recep Dolmuş da 5 Ocak’ta noter huzurunda gerçekleşen çekilişle 556 ürünü kazanan müşterilerin belirlendiğini dile getirerek, Arslan çiftine çıkan otomobillerin resmi işlemlerin ardından önümüzdeki günlerde teslim edileceğini söyledi.

Dolmuş, ”2 otomobilin karı-kocaya çıkmasına nasip diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Bu bir nasiptir, çıkabilir mi diye düşünürsek noter huzurunda olduğundan dolayı hiçbir sıkıntımız yoktur. Şanstır, karı kocaya hayırlı olsun deriz” ifadelerini kulandı.

AA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2013 Cuma 18:19:26
Güncelleme :11 Ocak 2013 Cuma 18:20:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?