3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Bu ceza hiç 'Uygun' olmadı!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından aldığı 4 maçlık cezanın şokunu yaşadığını söyledi.

Bülent Uygun, Demiryol-İş Sendikası tarafından Sivasspor için verilen yemekte basın mensuplarının sorularını cevapladı. Uygun, Süper Lig'in 23. haftasında Ankaraspor'la oynadıkları karşılaşmada sportmenliğe aykırı hareketten dolayı PFDK'nın kendisine verdiği 4 maçlık cezayı haketmediğini söyledi.

Uygun, "Haketmediğim bir cezayı aldığımı düşünüyorum. Aldığım cezanın üzüntüsünü ve şokunu yaşıyorum. Türkiye'de neler olduğunu hepimiz biliyoruz. Ben ne kimseye tekme attım, ne hakeme küfür ettim, ne de rakip takımın oyuncusuna vurdum. Sadece kendi yedek kulübemi tekmeledim. Hakeme de pozisyonlarla ilgili telkinde bulundum. Hakem de ona kötü bir söz söylemediğimi zaten açıkladı. Aldığım cezayla ilgili ne diyeceğimi bilemiyorum. Hala şoktayım. Hayatım boyunca ilk defa böyle bir ceza alıyorum. Her işte bir hayır vardır. Birşey diyemiyorum. Karara saygı duymak lazım. Gerekli itirazları yapacağız. Eğer ki Türkiye'de birşeyleri değiştirecekse ve bir daha bu tarz olaylar olmayacaksa verilen cezayı bile saygıyla karşılarım" diye konuştu.

Uygun, verilen cezayı manidar bulduğunu ifade ederek, "Ceza Kurulu'nun neye istinaden böyle bir cezayı verdiğini, neden böyle birşey yaptığını bilmiyorum. Ben birçok şeyleri biliyorum. Yapılanları da biliyorum. Gözlemcilerin ne zaman, kimlere söz geçiremediklerini de çok iyi biliyorum. İnşallah herşey değişecek. Futbol için gereken güzellikler neyse ona razı olacağız" ifadelerini kullandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 22:47:18
Güncelleme :12 Mart 2009 Perşembe 22:51:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?