6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Bu da cinsiyetsiz kuzu

Sivas’ta 3 gün önce dünyaya gelen ve cinsel organları olmayan kuzu, görenleri hayrete düşürüyor.

Sivas merkeze bağlı Kuzuören köyünde hayvancılık yapan ve 3 gün önce doğan kuzunun sahibi Yakup Öztürk (54), hayatında ilk kez böyle bir şey gördüğünü söyledi. Kuzunun doğmasından sonra annesini emdiğini ancak idrarını yapmadığını belirten Öztürk, "Kuzu, 3 gün önce dünyaya geldi. Annesini emdikten sonra kuzunun karnı şişince biz şüphelendik. Kontrol ettiğimizde cinsel organlarının kapalı olduğunu gördük" dedi.

Durumu fark etmelerinden sonra kent merkezine getirdikleri kuzuyu veterinere götürdüklerini ifade eden Öztürk, "Burada gösterdiğimiz veterinerler, kuzuya yapılacak hiçbir şeyin olmadığını söyledi. Biz de ne yapacağımıza şaşırdık. Yetkililerin sözüne göre hareket edeceğiz. Ancak biz bu kuzuyu yaşatmak istiyoruz" dedi.

Öztürk, şimdiye kadar hiç böyle bir olaya rastlamadıklarını da belirterek, "Bizim köyde yıllar önce böyle bir olay daha olmuş. Ancak o zamana biz yetişemedik. Bizim doğumumuzdan önce olmuş" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 12:20:19
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 12:22:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamdi öz IP: 81.215.51.xxx Tarih : 20.04.2005 21:06:06
bence kıyametin alametleri insanlık azınca allah ta böyle birseyi ibret olarak gönderdi.fakat biz insan oglu hiç birseyden ders almıyoruz.aslında bu ders alınacak bir olay.