3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Bu galibiyet ilaç gibi geldi!

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasının açılış maçında şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor, Hacettepe'yi Ankara 19 Mayıs stadında Murat Erdoğan ve Tum'un goleri ile 2-1 yendi.

Bu galibiyet bize ilaç gibi geldi diyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı" dedi.

Süper Lig'in 32. haftasında mutlak galibiyet için gittiği Hacettepe deplasmanında zorda olsa 2-1 galip gelerek 2 hafta sonra tekrar 3 puan ile tanışan Sivasspor'da yüzler gülüyor. Hacettepe'nin büyük takımlara karşı iyi oynadığını bildiklerini söyleyen Uygun, "Çok zor maç olacağını biliyorduk. Ancak yine de sahada kazanmasını isteyen bir Sivasspor vardı. 2 hafta sonra tekrar 3 puan ile tanıştığımız için mutluyum" diye konuştu.

Halen şampiyonluk şansımız devam ediyor diyen Bülent Uygun, "Takım olarak böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Deplasmanda Gaziantepspor'a ve kendi sahamızda İstanbul Büyükşehir Belediye karşılaşı kayıp etiğimiz puanlar bize büyük bir ders verdi. Zor geçeceğini bildiğimiz bir karşılaşmadan 3 puan almak mutluluk verici. Artık bizim hata yapma lüksümüz yok. Futbolcularımda bunun bilincinde artık önümüzde kalan iki zorlu karşılaşmayı kazanıp Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Biz takım olarak iyi yoldayız. Anadoludan devrim yapan bu futbolcu kardeşlerim ile ne kadar gurur duysam azdır. Şimdi önümüzde zorlu bir Gençlerbirliği karşılaşması var. Kendi sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmayı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 14:07:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 95.65.153.xxx Tarih : 19.05.2009 12:01:40

Mutlak başarıda bülent hoca ile mecnun başkanın büyük emeği var. kendilerini kutlarız. haber58