3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Bülent Uygun: "Özür diliyorum"

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında, deplasmanda Anderlecht'e farklı yenilen Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, başarısızlığın sorumluluğunu üstlendi.

Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında, deplasmanda Belçika'nın RSC Anderlecht takımına 5-0 yenilen Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, başarısızlığın sorumluluğunu üstlenerek, sevenlerinden özür diledi.

Erken yedikleri gollerin ardından demoralize olduklarını ve maçı çeviremediklerini vurgulayan Bülent Uygun, Avrupa kupalarında çok deneyimli olan rakiplerinin istediğini alırken, kendilerinin deneyimsizliğin kurbanı olduklarını söyledi. Uygun, ''Suç varsa tamamen kişisel olarak benim. Sevenlerimizden özür diliyorum'' dedi.

Uygun, RSC Anderlecht'in ortaya koyduğu futbolu bekleyip beklemediklerinin sorulması üzerine de rakiplerinin oyununun sürpriz olmadığını belirterek, bireysel hataların bu yenilgiyi hazırladığını bildirdi.

RSC Anderlecht'in ''tahmin ettikleri ve antremanlarda hazırlandıkları gibi'' oynadığını kaydeden Uygun, rakibin ''sistemli oyununa'' yanıt vermede başarısız olduklarını dile getirdi.

RSC Anderlecht Teknik Direktörü Ariel Jacobs ise atak bir futbol oynadıklarını belirterek, Sivasspor'un konsantrasyon eksikliğinin işlerini kolaylaştırdığını söyledi.

Bu arada karşılaşmayı, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de izledi.

Avrupa'nın türlü ülkelerinden gelerek tribünlerde Sivasspor'u destekleyen yaklaşık 1500 Türk, 5. golün ardından RSC Anderlecht'i alkışladı.
 

AA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2009 Çarşamba 09:27:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?