3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Bülent Uygun 39 yaşında

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk karşılaşmasında deplasmanda Anderlecht'e 5-0 yenilen Sivasspor rövanş maçı için bugün kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanda 39 yaşına giren teknik direktör Bülent Uygun'un doğum gününü kutladı.

Bugün 39'uncu yaş gününü kutlayan eşi Bülent Uygun'a bir sürpriz yapan Gamze Uygun, kulüp binasından antrenmanın yapılacağı sahaya kadar yerlere gül serdirdi. Antrenmana çıkarken gül serili yolda ilerleyen teknik direktör Bülent Uygun daha sonra kendisi için hazırlanan doğum günü pastasının yanında Sivassporlu futbolcular ile toplanarak sembolik olarak pastayı üfledi.

Burada bir konuşma yapan Uygun, 6 yıldır Sivas'ta olduğunu ve burada bulunduğu süre içerisinde çok güzel şeyler yaşadığını belirterek yaşadığı başarılardan dolayı futbolcuları ile eşi Gamze ve kızı Almina Uygun'a teşekkür etti.

Sivassporlu Murat Erdoğan ile aynı gün doğduklarını belirten Uygun, "O mu şanslı ben mi bilmiyorum ama ikimize de bu doğum gününün hayırlı uğurlu olmasını, bu sene başarıdan başarıya gitmemizi, çıktığımız bu yolda şimdiye kadar başardıklarımızı yaşadığımız gibi daha büyüklerini başarmak adına mücadelemizi, azmimizi, en iyi şekilde sahaya yansıtmak adına bizi destekleyenlerimize daha iyi futbol izletmek için yolumuza devam etmek istediğimizi söyleyerek bugünde beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür
ediyorum" dedi.

Daha sonra eşi Gamze Uygun'la pasta kesen Bülent Uygun, "Türkiye'nin en yaşlı teknik direktörü olarak görevimin başındayım. Alınan bir mağlubiyetten sonra kovmak isteseler de yine buradayız. Alex Ferguson tek rakibim" şeklinde espri yaptı.

Doğum günü pastasının kesilmesinin ardından futbolcular ve Bülent Uygun 5'e 2 pas çalışması yaparak Anderlecht ile yapacakları rövanş maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana sakatlıkları bulunan Mehmet Yıldız ve Sezer Badur katılmazken Kamanan ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 17:02:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?