6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Bursa'dan Sivas'a uçtu

Sivasspor’un, Bursaspor’da forma giyen Kamerunlu Herve Germain Tum’u renklerine bağladığı bildirildi.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Bursaspor’un forvet oyuncusu Kamerunlu Herve Germain Tum ile anlaşma sağlandı. Geçen
sezon Fransa’nın Strasbourg takımından Bursa’ya transfer olan ve Kamerun

Milli Takımı’nda da yer alan Tum’un, yeni sezonda Sivaspor’da forma giyeceği belirtildi. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, internet sitesinde transferle
ilgili yaptığı açıklamada, ligde takımını muhafaza eden tek kulübün Sivasspor olduğunu söyledi.

Uygun, şunları kaydetti:

"Geçen yıl son iki haftaya kadar şampiyonluk yarışında yer alan ve son iki hafta sonrasında ligi üçlü averaj sonucunda dördüncü olarak tamamlayan ve sporseverlerin ’gönüllerin şampiyonu’ olarak söylediği takımımıza 7 takviye yaptık. En son transferimiz de Türkiye’ye geldiği günden itibaren takip ettiğimiz, güzel futboluyla oyunun kaderini değiştirme özelliği bulunan Herve Germain Tum oldu. Herve Germain Tum’un kadromuza dahil edilmesiyle birlikte transfere de son noktayı koymuş olduk."

İntertoto kupasında hafta sonu OFK Grbalj takımı ile yaptıkları karşılaşmayı da değerlendiren Uygun, bu turu geçerek UEFA için bir adım daha atacaklarını ifade etti.
Uygun, Sivasspor’un geçen sezon olduğu gibi bu sezon da tüm rakiplerin korkulu rüyası olacağını ifade ederek, "Geçen yıl gönüllerin şampiyonu olduk. Bu sezon ise hem gönüllerin hem de ligin şampiyonu olacağız" dedi.

MİLLİYET
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 13:50:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?