5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Büyü bahanesiyle altınları çaldılar

Sivas'ta bir ikamete giderek, "Bu evde büyü var, bozalım" bahanesiyle ev halkının altınlarını çalıp kaçtığı belirtilen 2 kadın, polis tarafından aranıyor.


Edinilen bilgiye göre karakola müracaatta bulunan Z.A. (48), Ş.Ç. (23) ile R.Ç. (19) isimli kadınlar, Aydoğan Mahallesi'ndeki ikametlerinin önünde oturdukları sırada 2 kadının yanlarına gelerek, "Bu evde büyü var. Biz büyüyü bozacağız. Büyüyü bozmak için evde ve üzerinizdeki altın ziynet eşyalarını bir bohçaya koyup getirin" dediklerini ifade etti.

3 kadın, söyleneni yaptıklarını ve diğer kadınların da bir şeyler okuyup ikametin önünden uzaklaştıklarını söyledi.

Kadınların gitmesinden sonra baktıkları bohçanın içerisinde altınların olmadığını görünce dolandırıldıklarını anladıklarını iddia eden 3 kadın, şikayetçi oldu.

Polis, 2 kadının yakalanması için çalışma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 15:49:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hakan. IP: 80.136.98.xxx Tarih : 17.07.2007 17:39:20
Ya Allahaskina Kizmayim söylemeyim diyorum böyle olaylari duyuncada deli oluyorum Hic akil yokmu sizde nasil tanimadigin birilerini evine sokupta altinlarini teslim edersiniz bukadarmi aptal olunur Peki büyü bozulmusmu?Yakalanirlarsa sorun böyle giderse bizim millet cok büyü bozdurur simdi aglayin bakim Aklinizi basiniza alin herseye kanmayin biraz dikkat edin cahil olmayin ya be size daha ne söyleyeyim bilmiyorumki.