2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Çağrı merkezi operatörleri yetiştiriliyor

ÇAĞRI MERKEZİ OPERATÖRLERİ YETİŞTİRİLİYOR

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından Sivas'taki kadın istihdamının desteklenmesi amacıyla gerçekleştirilen kurslarda 'Çağrı Merkezi Operatörü' yetiştiriliyor.

Sivas'ta Ziraat Bankası ve Türk Telekom tarafından açılacak olan çağrı merkezlerinde istihdam edilmek üzere STSO tarafından 3. Çağrı Merkezi Operatörü Kursu açıldı. 50 kadının katıldığı kursta, iletişim araçlarını iyi kullanabilme konusunda eğitimlerin verildiği belirtildi. 30 gün sürecek eğitimde kadınlar çağrı merkezi operatörü olarak yetiştirileceği ve alacakları sertifikalarla sektörde iş imkanına sahip olacakları vurgulandı. Çağrı merkezleri için altyapı hazırladıklarını belirten STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, "Odamız Sivas'taki istihdamının artırılması yönünde çalışmalar yapmaktadır. Çağrı Merkezi Operatörü yetiştirilmesini de çok önemsiyoruz. Geleceğin sektörü olarak dünyada ve ülkemizdeki yerinin önemini biliyoruz. İlimizde Cumhuriyet Üniversitesi'nin desteğiyle Garanti Bankası Çağrı Merkezi faaliyet gösteriyor. Gençlerimize istihdam sağlıyor. Sivas'ımızda bu merkezlerini sayısının artması yönünde üçüncü kez kurs açtık" dedi.

Yıldırım, daha önce açılan iki kurstan yaklaşık 100 kişinin eğitim alarak kursu tamamladığını, şimdi ise 50 kişilik yeni bir kurs açtıklarını dile getirdi.

ÇAĞRI MERKEZİ OPERATÖRLERİ YETİŞTİRİLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2011 Salı 16:43:03
Güncelleme :13 Temmuz 2011 Çarşamba 18:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?