2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Çalışmalara hız verildi

ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Park Bahçe Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmaları inceledi.

Sivas Belediyesi şehrin değişik bölgelerinde başlattığı alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, park, bahçe ve çevre düzenlemesi, yol kaldırım ve asfalt çalışmalarıyla, altyapı çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

İlk olarak, Mehmet Akif Ersoy mahallesinde yapımına başlanan parkta incelemeler yapan Ürgüp, Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Çongar ve Park Bahçe Müdürü Murat Destebaşı'ndan bilgiler aldı. Mahallede yapımı tamamlanan kaldırım çalışmalarını da inceleyen Ürgüp, Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Niyazi Koç ve mahalle sakinleriyle mahallenin diğer ihtiyaçları hakkında görüş alış verişinde bulundu. Buradaki incelemelerin ardından, Süt Evliyası Türbesi'nde yapılan çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Ürgüp, daha sonra Üçlerbey mahallesinde yapımı tamamlanan Aziz Baba Parkı ve asfalt çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Park Bahçe çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte parklarda, yollarda, kaldırımlarda asfaltta yapılan faaliyetleri yerinde inceliyoruz. Aziz Baba Parkı tamamlandı. Mehmet Akif Ersoy mahallesindeki parkları da inceledik ve kontrollerini yaptık. Eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Sivas'ın 63 tane mahallesi, yüzlerce parkı ve binlerce sokağı var. Bunların hepsi hizmet bekliyor. Belediye olarak bu çalışmaları yetiştirmek için azami gayret gösteriyoruz. Halkımızın da desteğini ve dualarını bekliyoruz. Arkadaşlarıma ve özellikle muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yüceyurt mahallesi ve Muhsin Yazıcıoğlu bulvarında da incelemelerde bulunan Ürgüp, Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Köse ve Sibeski Müdürü Saiter Yıldız'dan çalışmalar hakkında bilgeler aldı.

ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ
ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ
ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ
ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2011 Cuma 16:58:01
Güncelleme :23 Temmuz 2011 Cumartesi 16:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?