7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Çamaşır suyu içti, zehirlendi

ÇAMAŞIR SUYU İÇEN ÇOCUK ZEHİRLENDİ

Sivas'ın Suşehri ilçesinde evde oynarken çamaşır suyu içen çocuk zehirlendi.

Edinilen bilgiye göre Kemalpaşa mahallesi gül sokakta oturan Murat Yavuz isimli vatandaşın evinde oyun oynayan oğlu A. Y. (4) masa üzerinde kola sandığı çamaşır suyunu içince zehirlendi.

Çamaşır suyunu içtiğini fark eden annesi Seher Yavuz çocuğu Alican Yavuz'u Suşehri Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Alican Yavuz'a burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2010 Salı 18:12:03
Güncelleme :9 Kasım 2010 Salı 18:46:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
susehrini seven ögrenci IP: 88.254.199.xxx Tarih : 11.11.2010 10:15:26

pilot bir bölgedeki hastane neden hastalarını hep sivasa sevk ediyor.ilçe hastanelerine gerekli önemi gösterin artık...susehrinde okudum orda ameliyat oldum kaliteli doktorları var...neden maddi ve teknolojik imkanları bu hastaneye sunulmuyor.okudugum susehri hastane haberlerinin sonunda hep biyerlere sevk ediyor cümlesi var. böle güzel bir hastane ve personelini halka daha hizmet ve yaralara merhem olma acısından bu hastaneye gerekli ilginin malzemelerin getirilmesi gerek.susehri konumu itibariyle 9 ilçeye pilot bir bölgedir.yetkililerin bu hastaneye sahip çıkması gerek.. eğitim ve arastırma hastanelerinde arastırdıklarınada inanmıyorum seni rahat bi yataga yatırıyolar 1 ay yat serum ye...çözüm lazım