6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Celal Deniz güven tazeledi

Merkezi İstanbul'da bulunan Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin 10. genel kurulu yapıldı.

Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin 10. genel kurulu, 225 üyenin katılımı ile İstanbul Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde yapıldı.

İki liste ile gidilen genel kurulda konuşan Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Celal Deniz, 3 yıldır devam ettiği derneğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Gurbetten, sılaya hizmet için var olduklarını dile getiren Deniz, "Bu bir yarıştır. Bugün benim, yarın başkası. Ama ben yine Suşehri derneğine aday olduğumu ifade ediyorum. Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Kapalı oylama ile yapılan ve 225 üyenin oy kullandığı genel kurulda, Celal Deniz 176, Ergül Şimşek 46 oy aldı. Genel kurulda 3 oyda geçersiz sayıldı.

Sayım sonrasında tekrar göreve getirilen Deniz, yaptığı teşekkür konuşmasında oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ettiğini söyledi. Genel kurula Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse, Samandıra Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova dernek başkanları ve İstanbul'da bulunan Suşehrililer katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 12:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?