3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Çelik kasa hırsızları yakalandı

Sivas'ta bir evden içerisinde para ve değerli eşyalar bulunan çelik kasayı çalan 4 zanlıdan 3'ü Ankara'da yakalanarak tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Demircilerardı Mahallesi 6. Sokak'ta ikamet eden esnaf Mete Ç.'nin evine giren hırsızlar, içerisinde para ve değerli eşyaların bulunduğu çelik kasayı çaldı.

Ev sahibinin başvurusu üzerine, Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri evde incelemelerde bulundu. İçerisinde 5 bin TL, bin 100 euro, 8-9 adet bilezik, 191 bin TL tutarında yazılı çek koçanları ve bazı belgelerin bulunduğu çelik kasayı çalan zanlıları tespit etmek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, şüpheli 4 kişinin bez içerisinde taşıdıkları bir malzemeyi lüks bir otomobile koyduklarını tespit etti.

Gündüz saatlerinde yanlarından geçen vatandaşlara rağmen rahat hareketlerde bulunan bu kişilerin kasayı çalan zanlılar olabileceği şüphesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, görüntülere takılan otomobilden yola çıkarak Erkan H. (29), Yusuf O. (29) ve Özkan D.'yi (31) Ankara'da yakaladı.

Sivas'a getirilerek adli makamlara sevk edilen 3 zanlı tutuklanırken, olaya karıştığı tespit edilen ve hırsızlık suçundan 46 kaydı olan Y.P.'nin (29) de arandığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 16:35:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?