3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Cenazesi için otobüs kaldırılacak

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas İl Teşkilatı, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ankara'da düzenlenecek cenaze töreni için Sivas'tan otobüs kaldırılacağını açıkladı.

BBP Sivas İl Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte düşen helikopterde bulunan BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, Sivas İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Çetinkaya'nın cenazelerinin yarın sabah saatlerinde Sivas'a getirilerek, Meydan Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verileceği bildirildi. Açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenazesinin ise 31 Mart Salı günü saat 11.00'de TBMM'de düzenlenecek devlet töreninin ardından Ankara'da defnedileceği belirtildi.

Kocatepe Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra BBP Genel Merkezi önünde Yazıcıoğlu için tören yapılacağı ve buradaki törenin ardından Yazıcıoğlu'nun cenazesinin toprağa verileceği kaydedildi.

Ankara'daki cenaze töreni için yarın saat 24.00'te partinin önünden gidiş-geliş ücretsiz olmak üzere Ankara'ya otobüs kaldırılacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2009 Pazar 16:25:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?