5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Cep telefonunu vermedi bıçaklandı

SİVAS’ta lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Alperen Tülegen, okul çıkışı yolunu kesen ve kendisinden cep telefonunu isteyen tanımadığı 2 kişi tarafından göğsünden ve sırtından bıçakla yaralandı.

Sivas Lisesi son sınıf öğrencisi Alperen Tülegen sınavdan çıkarak evine gitmek isterken, tanımadığı 2 kişi yolunu kesti. Para isteyen kimliği belirsiz 2 kişi, Tülegen'in parasının olmadığını söylemesi üzerine bu kez elindeki cep telefonunu istedi. Ancak Alperen Tülegen cep telefonunu da vermeyince saldırganlar, ceplerinden bıçak çıkararak genci sağ göğsünden ve sırtından bıçakladı. Tülegen’in kanlar içinde yere yığıldığını gören saldırganlar koşarak uzaklaştı.

Olay yerine çağırılan ambulansla Sultan 1’inci İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi’ne getirilen liseli genç tedavi altına alındı. Saldırganları tanımadığını söyleyen Tülegen, “Okuldan çıktım eve gidiyordum. Bir anda kim olduklarını bilmediğim 2 kişi önümü kesti. Benden para istediler. Param olmadığını söyleyince cep telefonumu istediler. Cep telefonumu da vermeyince beni bıçakladılar” dedi.

Polis saldırganları yakalamak için çalışma başlatırken, Tülegen’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2007 Çarşamba 16:28:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.org IP: 88.226.228.xxx Tarih : 18.02.2007 09:02:42
Genellikler büyükşehirlerde yaşanan bu tür olayların Sivas'ta da olması hakikaten dikkate değer. Emniyet birimlerimizin bu konuda hazırlıkları vardır sanırım. Sivası daha güvenli bir şehir yapmak için vatandaş olarak emniyet birimlerimize yardımcı olmalıyız... www.haber58.org