3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

CHP adayından iş vaadi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Belediye Başkan adayı Halit Mete Oltulu, Şehit ve Gazi yakınlarına iş vaadinde bulunurken, yeraltı barajları da kurarak kentin su problemini çözeceğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Sivas Şubesi Başkanı Mustafa Hızal'ı ziyaret eden Oltulu, Şehitlerin özel eşyalarının sergilendiği müzeyi de gezdi.

Ardından Hızal'a belediye başkanı seçilmesi durumunda yeni projelerini anlatan Oltulu, "Hayata geçireceğimiz bütün projelerimizde iş istihdamı olacak. Bin kişilik bir kapasitede çalışacak olan yatırımlarımızda yüz tane kontenjanı şehit ve gazi yakınları olan size ayırdığımı bilmenizi isterim. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını seve seve veren Mehmetçik'lerimizin ailelerine ve yakınlarına sahip çıkmak bizlerin görevidir. Belediye başkanı seçilmem halinde çok önemli projeleri hayata geçireceğim. Bu projelerin hayata geçmesi için öncelikle herkesin fikrini alacağım" diye konuştu.

Daha sonra DSİ 19. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden Oltulu, Bölge Müdürü Erol Şenöz ile bir süre görüştü. Su ile ilgili projelerini kamuoyu ile paylaştığını ifade eden Oltulu, yer altı barajı yaparak Sivas'a maliyeti düşük su vereceğini anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 17:23:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?