3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

CHP'den AKP'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Belediye Başkan adayı Halit Mete Oltulu ve beraberindeki partililer, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sivas İl Başkanı Zeki Kılıç'ı ziyaret etti.

AK Parti binasına giden CHP'li heyeti makamında kabul eden İl Başkanı Kılıç, Oltulu'ya seçimlerde başarılar diledi. Burada konuşan Oltulu, seçim çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Halkın içerisine girerek sorunlarını dinlediklerini ifade eden Oltulu, projelerini anlattıklarını ve halkın yönlendirmesine göre partililerle oturarak, beyin fırtınası yaparak, yeni projeler ürettiklerini söyledi.

AK Parti Sivas İl Başkanı Zeki Kılıç ise, hem ziyaretten hem de Sivas'taki seçim atmosferinden memnun olduklarını belirterek, "Gençliğimizde ve okul yıllarımızda bu kadar rahat siyaset yapılmıyordu. Ancak ülkemizle birlikte siyaset de gelişti. Artık her parti ve adaylar rahatlıkla birbirini ziyaret ediyor ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunabiliyorlar. Bizim de istediğimiz bu. Sorunları kavga ederek, tartışarak değil, birliktelikle çözmektir" dedi.

Bu arada CHP'liler, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün Sivas'tan taşınacağı söylentisinin olduğunu ve buna iktidar partisi olarak müdahale etmelerini istemesi üzerine Kılıç, "Kentimizdeki tüm sorun hepimizin ortak noktasıdır. Tüm sorunların üstesinden gelmek için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu konuyu da sizlerle birlikte oturarak, çözüm yolu arayacağız" dedi.

Ziyaretin sonunda AK Parti İl Başkanı Kılıç, CHP'li Belediye Başkanı adayı Oltulu'nun koluna girerek, basın mensuplarına poz verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 15:44:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?