3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

CHP'den DSP'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Halit Mete Oltulu, Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Cengiz Bulut ve Belediye Başkan adayı Fuat Taşdemir'i ziyaret etti.

DSP İl Başkanı Cengiz Bulut ve DSP Belediye Başkan adayı Fuat Taşdemir tarafından karşılanan CHP'liler, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Solda birlikteliğin sağlanmasının zamanı geldiğine dikkat çeken partililer, Türkiye'nin acil olarak sosyal görüşlü yöneticiler tarafından yönetilmesi gerektiğini belirtti. DSP İl Başkanı Cengiz Bulut, yıllardan beri belediyenin çalışmalarını takip ettiklerini ve Sivas halkının sorunlarını dinlediklerini belirterek, artık değişim şart olduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları ile birlikte halkın aydınlanması ve bilgi sahibi edilmesi gibi görevlerinin de olduğunu ifade eden Bulut, "Çıktığımız bu yolda çok çalışmamız gerekir” diye konuştu.

Sivas'a iyi bir belediye anlayışının ve yönetiminin gelmesi için demokratik bir yarış içerisine girdiklerini ifade eden DSP Belediye Başkan adayı Fuat Taşdemir, "Belediyedeki yanlış giden şeylerin sona ermesi için hareket ediyoruz" şeklinde konuştu.

Başka düşünceye sahip kişilerle omuz omuza vererek seçim çalışmaları içerisinde bulunulduğuna dikkat çeken CHP Belediye Başkan adayı Halit Mete Oltulu, "Bu seçimlerde kavga ve gürültü olmaması bizleri sevindirmektedir. Başarılarından dolayı teşekkür bekleyenler elbetteki yapamadıkları hizmetlerde de eleştirileceklerdir. Bizde bu eksiklikleri tespit ederek yola çıktık. Bu seçimlerde projeler yarışacaktır" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 21:55:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?