3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

CHP'li Oltulu hizmete talip

Sivas'ta, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Belediye Başkanı Adayı Halit Mete Oltulu, yerel seçimleri kazanması durumunda otobüs terminali binasının taşınmayacağını söyledi.

Seçim ziyaretlerini sürdüren Halit Mete Oltulu, CHP İl Başkanı Bülent Renda Deniz, belediye meclis üyesi adayları ve bazı partililerle Otogar esnafını ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

Oltulu, otogarın taşınmaması için var güçleriyle çalışma yaptıklarını belirterek, otobüs terminali için projelerinin olduğunu kaydetti. Yerel seçimlerinin ardından bu projeyi hayata geçirmek için girişimlerde bulunacaklarını belirten Oltulu, "Bizim gayemiz, Sivas'a ve Sivaslıya hizmet etmektir. Sivas'tan başka Sivas yok. Bu seçimlerde bize destek vermenizi bekliyoruz. Göreve geldiğimizde otogarı taşımayacağız. Buranın mevcut halini koruyarak, rehabilite edilerek, modern, gelişmiş, sosyal ve kültürel ek binalar yapacağız" dedi.

Yerel yöneticilerin aynı zamanda iyi bir sosyolog olması gerektiğini vurgulayan Oltulu, otogar esnafının 1 yıldan beri perişan olduğunu öne sürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 14:06:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 78.163.104.xxx Tarih : 22.02.2009 08:27:45

 CHP'nin kazanma ihtiimalı 0 o açıdan CHP nin desteklenmesi Sivas'ta sad3ece AKP'nin ekmeğine yağ sürer. Şimdiye kadar AKP yi büyüten CHP'lilere sesleniyorum. Durmak yok AKP'yi büyütmeye devam.