2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

CHP'nin yeni başkanı, Korkut

CHP SİVAS İL BAŞKANLIĞI'NA CAHİT KORKUT SEÇİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Başkanlığı görevine yapılan seçim sonrasında Cahit Korkut getirildi. Korkut yaptığı açıklamada, seçimlerde hedeflerinin tek başlarına iktidar olmak olduğunu söyledi.

Eski İl Başkanı Bülent Renda Deniz'in istifasının ardından İl Başkanlığı'na seçilen Cahit Korkut, parti binasında yaptığı açıklamada, partileri hep beraber adına güzel işler yapacaklarını söyledi. Korkut, "9 Şubat 2011 tarihinde toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu tüzüğümüzün ilgili hükümlerinin işletilerek, il yönetim kurulunun il başkanını seçmesi kararını almıştır. Bu karar sonucu il yönetim kurulumuzun bugün yaptığı toplantıda içinden beni seçmiştir. Bu nedenle beni bu göreve layık gördükleri için tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep beraber partimiz yararına güzel çalışmalar yapacağız" dedi.

Sivas'tan aldıkları destek ile Türkiye'yi ayağa kaldıracaklarını belirten Korkut, "İl örgütü olarak partimizin politikalarını, projelerini ilimizin her noktasındaki vatandaşlarımıza, tüm seçmenlerimize ulaşarak anlatmamız gerekmektedir. CHP'nin hedefi bu seçimde tek başına iktidar olmaktır. Halkın iktidarını kurmaktır. Ülkemizin ihtiyacı olan refaha, aydınlığa ulaşabilmesi için halkın iktidarını kuracağız. Çok çalışarak Sivas'tan da azami desteği alarak hep beraber Türkiye'yi ayağa kaldıracağız" ifadelerini kullandı.

CHP SİVAS İL BAŞKANLIĞI'NA CAHİT KORKUT SEÇİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2011 Cuma 17:12:00
Güncelleme :11 Şubat 2011 Cuma 18:44:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?