7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Çifte bayram

Türkiye Süper 1. Futbol Ligi’nin yeni takımlarından Sivasspor, bugün kuruluşunun 39. yıldönümünü kutladı. Atatürk anıtında düzenlenen törene, Başkan Mecnun Otyakmaz, Teknik Direktör İsmail Kartal, Yönetim Kurulu üyeleri, futbolcular ve vatandaşlar katıldı.

39. kuruluş yıldönümü amacıyla yapılan tören sonrasında futbolcu, yönetici ve teknik heyet hatıra fotoğrafı çektirdi.

Atatürk anıtına çelenk konulması ile başlayan tören sonrasında bir açıklama yapan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, 39. kuruluş yıldönümünün şampiyonluk ve Süper Lig ile bir araya gelmesinin sevindirici olduğunu belirterek, "Burada Ulu Önder Atatürk’ün huzurunda Sivassporumuz’un 39. kurulmuş yıldönümünü kutladık. Ne mutlu ki yıldönümüz şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz bugünlere denk geldi. Ben, bugüne kadar Sivasspor’a emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Otyakmaz, bir gazetecinin, daha önce Sivasspor yönetiminde olduğunu ve şimdi de kendi başkanlığında şampiyon olarak yıldönümü kutlamalarının kendisine nasıl bir duygu verdiği sorusu üzerine, "Bu gurur verici bir şey. Taraftar, yönetici veya başkan olarak duygumuz birbirinde çok farklı olmaz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2005 Pazartesi 13:20:05
Güncelleme :12 Mayıs 2005 Perşembe 11:16:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?